E-pošta

Avtosedež 0-36kg ISOFIX CORSICA & RIALTO Lorelli

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 28 kos(ov)
Koda izdelka:BE 1007126

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 13.0000KG
Enote v škatli: 1
241,20 €
168,84 €
BARVA
24h.gif
Varnost potovanja z otrokom v avtu je bistvenega pomena, ki je na prvem mestu. Udobno potovanje je predpogoj za zadovoljstvo med vožnjo. Vsakič, ko potujete, nudi udoben in varen sedež CORSICA.
Naš novi CORSICA avtomobilski sedež ponuja vse, kar potrebujete. Varni pasovi, udobne blazinice in enostavno prileganje. RIALTO je namenjen tudi otrokom iz skupine 0 + / 1/2/3 (0-36 kg.).
Za starost otroka vse od rojstva pa do 12 leta. Ta sedež je popolnoma identičen sedežu Rialto, le da je pridobil novo ime Corsica za NOVO kolekcijo 2020.
 
Lastnosti:
 
-odstranljiva prevleka    
 
-mehka blazina za telo   
 
-enostavno namestitev s sistemom Isofix     
 
-5-točkovni varnostni pasovi     
 
-3 položaji varnostnih pasov    
 
-nastavljiv naslon za glavo v 12 položajih     
 
-nastavljiv naslon v 3 položajih     
 
-varnostni pasovi s posebnimi protizdrsnimi mehkimi blazinicami    
 
-Nosilci vodila ISOFIX (vključeni v kompletu)


Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom ECE R44 / 04 (otroški avtomobilski sedeži), kar zagotavlja največjo varnost in udobje za vašega otroka. Isofix je sistem pritrjevanja otroških avtosedežev v avtomobile , ki imajo mesta za isofix pritrditev. Avto sedeži, ki uporabljajo pritrdilni sistem isofix, so po varnosti korak pred ostalimi. Sistem pritrjevanja omogoča trdno povezavo sedeža s karoserijo avtomobila. Nekateri avtomobili omogočajo pritrditev ISOFIX na stranskih zadnjih sedežih in sovoznikovem sedežu, če je zračna blazina za sovoznika izključena. Otroški sedež je pri tem sistemu na posebnem podstavku, ki ga zataknemo v utore v okviru (šasiji) avtomobila. Avtomobilov, ki imajo pritrdilni sistem Isofix  je vedno več, obljubljajo celo, da bo kmalu obvezna možnost za tako pritrditev otroškega sedeža v vseh novih avtomobilih, saj isofix pri vseh vrstah trčenj, še posebej pa v primeru bočnega trčenja, zagotavlja izjemno varnost. Otroški sedež se ne prevrne, ne zdrsne naprej in ne zaniha. Dodatno ga lahko pripnete še z varnostnim pasom.

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:
Youtube Video

Kategorije

PLAČILO NA OBROKE

Najbolj prodajni