Avtosedež jahač SIRIUS FIX 22-36kg

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: BERTONI
Razpoložljivost:na zalogi 6 kos(ov)
Koda izdelka:BE 1007147

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 4.0000KG
Pakiranje izdelka: 1.0000KG
Enote v škatli1
39,90 €
31,12 €
Najnižja cena zadnjih 30 dni je bila 31.12 €
BARVA
24h.gif

 

Četudi se nam mudi in se z avtom odpravljamo le na krajšo pot, si vzemimo minuto časa in poskrbimo, da so naši otroci v avtu ustrezno pripeti. Pripenjanje otroka zgolj z avtomobilskim varnostnim pasom ni ustrezno in je lahko celo nevarno, saj so ti pasovi ustvarjeni tako, da se prilegajo telesu odraslega človeka in ne otroka. Zato je tako zelo pomembno, da za prevoz otrok uporabljamo primerne otroške avto sedeže. Raziskave so pokazale, da je pri otrocih, ki uporabljajo avtosedež jahač, možnost poškodbe za več kot polovico manjša, kot pri otrocih, ki tovrstnega avtosedeža ne uporabljajo. Upoštevajte pri uporabi jahača tudi starost otroka (jahači so primerni za otroke šele tedaj, ko jih v avtosedežu z 5-točkovnim pasom ni več moč pripeti) torej samo teža otroka ni primerljiva za uporabo jahača, saj pri tem modelu otrok nima opore hrbta, in za majhne otroke kljub doseženi teži ni priporočljiva uporaba kljub temu, da je zakonsko dovoljeno.

Vedno preverite kako je otrok pripet, da je pravilno! Varnostni pas v predelu medenice mora vedno potekati pod ročaji jahača, nikoli nad njim! Kadar otroku varnostni pas poteka preko trebuha nad ročaji (kar se zgodi tudi če ne uporabljamo jahača), lahko v primeru trka utrpi hude poškodbe notranjih organov. Prav tako je nevarno, če pas otroku poteka preko vratu namesto preko rame, saj tvegamo zadušitev. Pogosto se zgodi, da ramenski pas otroka žuli in reže v predelu vratu, zaradi česar si ga napelje pod pazduho (kjer lahko zlomi rebra in poškoduje notranje organe) ali celo za hrbet, kjer ne ponuja sploh nobene zaščite za glavo in vrat in tako predstavlja veliko nevarnost za poškodbe možganov in hrbtenjače. V kolikor je otrok mlajši od 5let raje uporabite klasični avtosedež s hrbtiščem 9-36kg, ki ga kasneje lahko spremenite v jahača, bolj varno bo.

Primeren za otroke teže 15-36kg, skupine II in III - upoštevajte velikost in starost otroka ne le njegove teže!
Zagotavlja udobje in varnost otroka med potovanjem.
Snemljive in pralne prevleke.
Odobren in certificiran po ECE R44/04 standardih.

Enostavna in hitra montaža v avtomobilih z ali brez Iso fix
     -Vgrajen Iso fix:
     -Velika, anatomsko oblikovana sedežna površina
     -Mehko in udobno oblazinjena obloga
     -Udoben naslon za roke
     -Nagib sedežnih površin naprej za udobje sedenja

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom ECE R44 / 04 (otroški avtosedeži), ki otroku zagotavlja največjo varnost in udobje.

Avtosedež je treba očistiti s hladno vodo in milom. Ne uporabljajte agresivnih čistil, kot so abrazivi ali razredčila.

Snemljivi pokrovi so ročno pralni v topli vodi (največ 30 ° C). Ne uporabljajte belila. Ne likajte. Suha pred neposrednimi sončnimi žarki.

Plastične dele je treba očistiti z vlažno krpo. Ne uporabljajte nobenega solvata.

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:

PLAČILO NA OBROKE

Kategorije

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.