E-pošta

Podloga za voziček COSY TRAVEL MEMORY PAD

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 1 kos(ov)
Koda izdelka:BE 2004041

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 0.5000KG
Enote v škatli1
24,90 €
24h.gif

Podloga  MEMORY PAD  je na videz res običajna v bistvu pa je zelo posebna. Narejena je iz MEMORY materiala, kar omogoča izredno udobno sedenje, saj podpre popolno. Stisne kjer je to potrebno in zapolni ledveni hrbtenični kanal, kar pripomore k udobju pri sedenju.

Se vam je že kdaj zgodilo, da vam je med sedenjem nekaj manjkalo na ledvenem delu in ste imeli občutek kot da potrebujete oporo? Pomagali ste si z dodatno blazino, ki pa ni bila povsem udobna kajne? Tako občuti tudi otrok, ta memory blazina pa nudi resnično popolno oporo telesa tam, kjer je to potrebno. Prevleka je iz bombažne tkanine na sedalnem delu, reže za varnostne pasove omogočajo optimalno nastavitev le teh, zato je blazina primerna prav za vse sedalne dele
 

Podloga je praktična in uporabna, nudi zaščito sedišča, udobje med sedenjem, otroka ščiti pred mrazom in potenjem. Pralna ročno v blagi milnici.

Odprtine za varnostni pas so v  treh nivojih, tako da podlogo lahko uporabljate že od samega začetka, ko otrok sedi v sedalu.

Odlična tako v zimskih kot tudi poletnih dneh. Omogoča kroženje zraka.

Surovinski sestav:

Tkanina: 100% bombaž

Jedro: Spominska pena 2cm

Dimenzije: podlaga (34*2*82)

Blagovna znamka: Lorelli

 

 

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov: