Športni voziček FELICIA Lorelli 0+

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 5 kos(ov)
Koda izdelka:BE 1002146

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 8.0000KG
Enote v škatli1
117,55 €
BARVA

Praktična in lahkotna uporaba vozička za vse aktivne starše, ki radi veliko potujejo z dojenčkom. Voziček je uporaben že od rojstva dalje, praktičen za vse izlete in funkcionalen na različnih terenih. Zloljiv na kompaktno velikost ne zavzema veliko prostora.

Praktičen nastavljiv in razširljiv nadstrešek s senčnikom bo otroka ščitil pred močnim soncem, prostoren udoben in nastavljiv naslon za hrbet in noge lahko nastavite v več položajev tudi v ležeči položaj.
Snemljiva sprednja prečka služi kot počivalo za roke, zato kjub nameščeni prečki, vedno uporabljajte tudi 5 točkovni varnostni pas in vedno naj bo otrok v vozičku pripet tudi, če je voziček v mirovanju.
Zlaganje vozička je s pomočjo praktičnega gumba na ročaju enostavno z eno roko.
5-točkovni varnostni pas varuje otroka zato ga vedno uporabljajte.
Kvalitetno podnožje omogoča vozičku stabilnost, centralna dvojna zavora na zadnjih kolesih s centrom na sredini praktično dostopna, naslon sedeža z mrežico in pokrovom, nastavljiva opora za noge,      nadstrešnica in velika nakupovalna košara. Voziček se zloži na majhno kompaktno velikost po sistemu "knjige" na prepogib, kar olajša transport tudi z manjšim avtomobilom.

Dodatki za voziček (komarnik, prevleka za dež, senčnik, vložek proti potenju) so za doplačilo in so na voljo tukaj ? DODATKI ZA VOZIČKE

Dimenzija:

Odprt: 80x50x109

Zložen: 64x41x41

Teža vozička: 7kg

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN1888 - izdelki za nego otrok. Otroški vozički na kolesih. Varnostne zahteve in preskusne metode.

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:

Kategorije

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.