Vložek za avtosedeže EASY TRAVEL LORELLI

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 5 kos(ov)
Koda izdelka:BE 2004020

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 1.0000KG
Pakiranje izdelka: 1.0000KG
Enote v škatli1
17,90 €
24h.gif

Vložek za lupinice in avtosedeže 0-13kg, 0-18kg in 9-18kg LORELLI je eden od pripomočkov, ki ga morate zagotovo imeti. Potovalna blazina, ki bo omogočila da bo vaš dojenček varno in udobno potoval v lupinici. Narejen je iz najboljših materialov, s posebej oblikovano podporo za hrbet in zadržanje glavice da se ne zgodijo nezaželeni gibi zaradi same vožnje kakor tudi nezaželenih nenadnih gibov ki so sestavni del prenosa lupinice. Vsekakor spada ta izdelek v del obvezne opreme, pred nakupom tudi  vabljeni da vam izdelek vizuelno predstavimo na sedežu podjetja.

Dojenček je v prvih dneh po rojstvu po večini premajhen, avtosedeži pa pregloboki za njegovo telesce, ki še ni vzravnano, zato je vložek za avtosedeže Easy travel odličen pripomoček, saj podpira dojenčkovo telo v pravlni legi, hkrati pa njegovi majni glavici preprečuje nihanje sem ter tja med vožnjo.

Vložek Easy travel je mehak, v sredini je dodaten vložek - blazinica za podporo in izenači globino avtosedeža. S tem vložkom omogočimo dojenčku da v avtosedežu ne leži spognjeno. Dodaten vložek lahko pozneje odstranite in podlogico uporabite tudi v večjem avtosedežu ali športnem vozičku.

Vložek je prilagodljiv tako, da v primeru novorojenčka pripomore k pravilni drži otroka v avtosedežu in mu omogoča udobje. Vložek ima spodnjo blazinico ki omogoča dokaj raven-nepreglobok položaj ležanja novorojenčka.

Pralno na 30°C

 

Zadnja ocena

Za ta izdelek še ni mnenj.
Sedaj napišite kratko mnenje....(min. 5, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov:

PLAČILO NA OBROKE

Kategorije

Primerjaj izdelke


Nimate izbranih izdelkov za primerjavo.

Seznam želja


Nimate nobenega izdelka na seznamu želja.