Dostava

Stroški pakiranja in dostave enega paketa na naslov v Sloveniji, znašajo po veljavnem ceniku po pogodbi dostavne službe HITRA POŠTA ali GLS in so odvisne od teže izdelkov, razen za izdelke kjer je strošek dostave posebej naveden.

 

 • Pred prevzemom paketa, preverite da le ta ni poškodovan, v primeru da so poškodbe transporta vidne, le to zabeležite ob podpisu prevzema. Ko podpišete da ste paket prevzeli s tem tudi soglašate, da ste prevzeli nepoškodovan paket. Z kurirjem, ki vam je paket dostavil izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj z dostavno službo, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času. Reklamacije dostave nato ureja podjetje Amatim d.o.o. ( z tem postopkom kupec nima nobenega dodatnega stroška, reklamacija se vrši po tem izključno med dostavljalcem in prodajalcem.)
  V primeru dostave napačnega blaga krije stroške vračila podjetje AMATIM d.o.o. Storitve dostave za nas opravlja dostavno podjetje HITRA POŠTA in GLS.
 • iizbira med naslednjimi načini dostave:                                 
  • dostava paketa na vaš naslov
  • dostava paketa v Parcel Shop enoto
  • dostava paketa na drugi naslov
  • dostava paketa v GLS ali HITRA POŠTA depo
  • izbira drugega dneva dostave
  • pooblaščanje drugega prejemnika paketa

 

 •                                                                

Pohištvo zaradi teže in možnosti poškodb dostavljamo sami do stranke ali stranka lahko izdelek osebno prevzame na sedežu podjetja po predhodni najavi na telefon 040645239. Po pošti pohištva ne pošiljamo zaradi morebitnih poškodb med transportom. Za dostavo vas običajno kontaktiramo, da se dogovorimo za čas dostave. 

Stroški dostave:

Strošek dostave je odvisen od teže paketa in se ga zaračuna na poslanem naročilu, predračunu oziroma računu.

        

 • Pisemska priporočena pošiljka 2,99 EUR
 • Paket od   0 kg do 10 kg = 4,99 EUR
 • Paket od 10 kg do 15 kg = 6,00 EUR
 • Paket od 15 kg do 20 kg = 9,76 EUR
 • Paket od 20 kg do 25 kg = 12 EUR
 • Paket od 25 kg do 30 kg = 19 EUR

V kolikor bi nam želeli še kaj sporočiti ob naročilu v okencu OPOMBE vpišite željeno opombo!

Pošiljke so v dostavi (blago ki je na zalogi) že prvi ali drugi delovni dan po oddaji in potrditvi naročila in sicer v času emd 8:00 in 16:00. V primeru, da vas v tem času ni doma, prosimo, da ob oddaji naročila navedete naslov in kontaktno številko za dostavo, kjer boste dosegljivi. Če vam kurir ne more predati paketa, vam pusti sporočilo s telefonsko številko, kamor lahko pokličete in se ogovorite za dostavo ali osebni prevzem v depojih podjetja GLS ali HITRE POŠTE. Podatke o depojih dostavne službe GLS najdete na spleti strani http://www.gls-slovenia.com.

Sledenje paketa dostavne službe GLS najdete na tej povezavi: https://gls-group.com/SI/sl/sledenje-posiljki

Kontakt

Če potrebujete informacije, ki jih niste našli na naši spletni strani, nas prosim kontaktirajte. Vsa vprašanja nam lahko posredujete v elektronski obliki ali nas pokličete.

Klicni center vam je na voljo od ponedeljka do petka med 7.30 in 19.00 uro. Ostali oddelki so vam na voljo med 7.30 in 15.30 uro.

Klicni center (splošne informacije, vprašanja povezana z sledljivostjo vaših paketov)
Telefon: +386 1 500 11 50* ali +386 1 500 11 90*
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

LEPO VAS PROSIMO ZA PRAVOČASEN PREVZEM PAKETA

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. Vkolikor kupec naročenega blaga, ki je poslano s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru, in je po preteku čakalnega roka na pošti sedem (7) dni vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. V kolikor kupec paketa ne prevzame s tem dejanjem podjetju povzroča finančno škodo. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov pošiljanja in pošiljanja/vračanja izdelkov podjetju, za kar mu bo prodajalec izstavil račun, ki ga je kupec dolžan poravnati, saj pogodbe ni prekinil. V primeru neplačila računa, se zadeva ureja s terjatvijo. Terjatve ureja zunanje podjetje. V primeru lažnih naročil bomo IP naslov predali v nadaljnjo obravnavo kot zlorabo. STROŠEK NEPREVZEMA NAROČILA STANE 25,00 EUR in vključujejo administrativne stroške, stroške pakiranja, pošiljanja in vračila pošiljke ter pogodbeno kazen.